GIFT CARD CADOU

Din această pagină poți achiziționa un GIFT CARD Cadou cu o anumită valoare. Este o ocazie ideală de a face pe cineva fericit. Un coleg, o colegă sau chiar o persoană apropiată.

GIFT CARD CADOU 50 lei
GIFT CARD CADOU 50 lei

Cumpara

GIFT CARD CADOU 100 lei
GIFT CARD CADOU 100 lei

Cumpara

GIFT CARD CADOU 150 lei
GIFT CARD CADOU 150 lei

Cumpara

Madam Mitza nu este doar despre femei, doar despre barbați sau doar despre copii. Madam Mitza este despre întreaga familie, este despre bucuria de a dărui și de a-i vedea pe ceilalți fericiți.

Venim către tine cu un gift card cadou, pe care il poți folosi ca să faci o surpriză plăcută prietenilor, familiei, soțului sau soției.

Șosetele sunt acel accesoriu care îți poate ridica sau îți poate îngropa o ținută. Sunt acel detaliu care face diferența și acel touch final care îți desăvârșește ținuta.

Indiferent de imprimeu sau de culorile pe care le alegi șosetele Madam Mitza reprezintă un cadou cool și versatil pe care îl poți face în orice moment în egală măsură unui barbat, unei femei sau unui copil.

În orice anotimp, un plus de culoare ne dă o stare de bine, iar accesoriile nu fac excepție. Șosetele Madam Mitza îți vor scoate fară doar și poate ținuta în evidență.

Șosetele pot avea orice imprimeu imaginabil: dungi, carouri, desene, caractere, puncte…

Dacă ai curaj și atitudine îți sugerăm să te joci cu culorile și nuanțele. Culorile transmit emoții și au puterea de a-ți face ziua frumoasă. A ta, a familiei, a persoanei iubite, a copilului tău.

E foarte simplu! Intră pe site-ul www.madammitza.com și alege șosetele dorite, pentru tine sau pentru cei dragi ție.

Șosetele Madam Mitza îți dau acea notă de sofisticare introdusă în ţinută la nivelul detaliilor ce va dovedi că nu le-ai ales întâmplător.

Investeşte într-o pereche de şosete de calitate şi vei observa diferenţa. Fă un cadou simpatic prietenilor tăi, femeii iubite sau bărbatului tău. Madam Mitza sunt pentru toata familia!


REGULAMENT
Cum funcționează?

  • Gift Card-ul poate fi achiziționat doar de pe site-ul www.madammitza.com, cu plata online cu cardul, oricând 7/7, 24/24.
  • Cardul este nenominal, la purtător și este transferabil.
  • Acest card poate fi folosit ca metoda de plată pe site-ul www.madammitza.com
  • Valoarea cardurilor este de 50 lei, 100 lei și 150 lei.
  • Livrarea cardului se va face in mod electronic prin intermediul email-ului. După achiziționare (finalizarea comenzii) veți primi pe adresa de email introdusă, un mesaj cu detaliile tranzacției cât și un fișier în format PDF (atasat) cu voucherul propriu-zis.
  • Codul pentru voucher va fi generat automat din sistem și va fi afișat in fișierul PDF primit pe email.
  • Acest cod va putea fi folosit o singură dată de către persoana in posesia careia este Cardul. Nu se acumulează cu alte oferte de pe site.

Condiții de utilizare

  • Utilizarea acestui card constituie acceptarea de către dumneavoastră a condițiilor de utilizare. Acest card permite cumpărarea de produse vândute în cadrul magazinului online Madammitza.com din România. Gift Card-ul rămane activ timp de 3 luni de la data achiziționării. După această perioadă, cardul va expira.
  • SC MADAM MITZA SRL nu este răspunzătoare pentru pierderea, distrugerea sau utilizarea neautorizată a Gift Card-ului.
  • SC MADAM MITZA SRL își rezervă dreptul de a aduce amendamente prezentelor condiții de utilizare fără notificare în prealabil.