Se mai poartă șosetele colorate până la genunchi?

Șosete colorate până la genunchi

Șosetele colorate până la genunchi nu sunt exact genul de accesoriu pe care îl vei găsi în garderoba oricărei femei, cu toate acestea, șosetele până sau peste genunchi au devenit un adevărat trend. În ciuda faptului că multe femei admiră acest trend însă evită să-l poarte de teamă că nu vor reuși să asorteze șosetele colorate la ținute.

Chiar dacă anii au trecut și preferințele vestimentare s-au schimbat, șosetele colorate până la genunchi au rămas un accesoriu la modă. Fie că sunt tricotate sau din bumbac, șosetele colorate te pot ajuta să creezi o ținută spectaculoasă, care va atrage privirile persoanelor din jurul tău.

De cele mai multe ori, femeile poartă șosetele colorate și vesele dar le ascund vederii de teamă. Tu nu fii ca ele, alege să fii îndrăzneață și crează ținute inedite.

Alege să fii ca faimosul personaj din cărțile scrie de autoarea britanică Jojo Moyes. Personajul principal Louisa Clark este o tânără îndrăzneață și veselă, care se face remarcată prin ținutele ei excentrice. Dacă ți-am stârnit curiozitatea te invit să citești cartea, sau mai bine uită-te la film, acolo vei descoperi stilul ei vestimentar colorat și vesel. Filmul și cartea despre care vorbesc se numesc Me before you sau în română Înainte să te cunosc.

În film actrița poartă o pereche de șosete galbeni cu dungi negre, care în scurt timp au devenit o modă pentru fetele care o urmăresc. Același stil de șosete colorate poate fi cumpărat și de pe site-ul Madammitza.com, doar că sunt puțin mai scurte față de cele din film.

Cum să porți șosetele colorate până la genunchi

Cea mai simplă metodă prin care poți asorta șosetele colorate pană la genunchi este să le asortezi la o ținută smart casual. Optează pentru o pereche de pantaloni scurți, o rochie lejeră sau o fustă care să nu depășească jumătatea de sus a piciorului.

Pentru a obține faimoasa ținută școlărească din benzile desenate, purtate de fetele japoneze, poartă șosetele până la genunchi cu o fustă și o cămașă sau o bluză lejeră. În picioare alege să porți balerini comozi sau o pereche de platforme.

Șosetele colorate până la genunchi pot fi purtate atât în serile de vară dar și în anotimpurile preferate, primăvara și toamna. Pentru că mai este puțin și vacanța de vară se termină, acest accesoriu la modă este la mare căutare de către tinerele adolescente.

Este timpul să îndrăznești și tu să porți acest accesoriu în cele mai inedite combinații. Lasă-ți imaginația să zboare, fii cât mai creativă și crează ținute chic!