Sosete Electric Castle

Tocmai pentru că Electric Castle este singurul eveniment din România care oferă o experiență completă de festival, prin îmbinarea muzicii, tehnologiei, patrimoniului și culturii alternative, echipa Madam Mitza s-a gândit ca o asociere a produselor cu festivalul ar fi benefică ambelor parți. Astfel in premieră, veti putea achiziona sosetele noastre special concepute pentru festivalul de muzica electronică Electric Castle 2017.

CONCURS!
Madam Mitza împreună cu Electric Castle, pun la bătaie două (2) bilete GENERAL ACCESS PASS pentru festivalul de la Castelul Bánffy. Daca vrei să ai parte de o super distracție și atmosferă, dacă îți place muzica bună, atunci tot ceea ce trebuie să faci este să cumperi cel puțin o pereche de șosete Electric Castle, să faci o poză cat mai cool, să o postezi pe pagina ta de Facebook, bineînțeles cu #SoseteElectricCastle, și tag către pagina de Facebook Madam Mitza.
Pe 30 Iunie 2017, Madam Mitza va anunța pe pagina sa de Facebook cei doi câștigători (orele 15:00, ora RO). Aceștia vor intra in posesia premiilor, prin intermediul emailului, direct de la Organizator.
So, beCOOL with EC!

Această campanie este realizată, oficial, împreună cu staff-ul organizator al festivalului Electric Castle.
Premiile constau în două bilete de tip GENERAL ACCESS PASS în valoare de 499 RON fiecare, valabile între 12 Iulie orele 13:00 AM și 17 Iulie orele 08:00 AM.

Pentru regulament accesati accesati LINK.