#StayHome încălțat în șosetele colorate create de brandul românesc Madam Mitza

În această perioadă în care ne petrecem cea mai mare parte a timpului în casă, ideal ar fi să ne simțim confortabil și să facem tot ce ține de noi să astfel încât să rămânem cu zâmbetul pe buze și să ne menținem optimismul.
Ce am putea să facem pentru a ne binedispune? Să aducem culoare în viețile noastre și o doză de umor. Probabil că unii dintre voi au auzit de Madam Mitza, poate că unii dintre voi deja poartă șosetele colorate, cool și vesele ale brandului 100% românesc Madam Mitza. Sau dacă ați uitat de aceste comori undeva printr-un sertar, atunci este cazul să le scoateți la lumină și să aduceți un boost de energie și veselie în casa voastră și în viața voastră. Pentru cei care încă nu au auzit de aceste șosete minunate care pur și simplu îți aduc zâmbetul pe buze, clar citiți aceste rânduri la momentul potrivit ☺
Șosetele colorate, creative și funny nu ar trebui să lipsească din garderobă, fie că le purtați când ieșiți cu bicicleta, când mergeți la pâine sau la muncă, fie că le purtați la costum, cu jeanși, pantaloni scurți, fuste sau rochii. Și cu atât mai mult în această perioadă când stăm acasă și avem nevoie de lucruri care să ne aducă bucurie, care să ne facă să zâmbim și să ne binedispună. În plus, șosetele colorate sunt confortabile și țin de cald în aceste zile și nopți schimbătoare de primăvară.
„Stăm de ceva timp în case, pot spune că aproape ne-am obișnuit, viețile ni s-au schimbat un pic, nu mai este ce a fost până acum. Dar chiar și în aceste condiții vitrege, carantină & izolare, trebuie să fim activi, cu mintea limpede, puternici fizic și psihic. Alături de familie timpul parcă zboară. Avem de toate, suntem online, facem excursii zilnice din living in dormitor, bucătarie sau terasă, facem sport și teme, lucrăm de zor ca să ținem economia în viață, dar cel mai important lucru este că suntem în permanență încălțați cu șosete colorate. Da, șosetele colorate, #cool cum li se mai spune, cu modele haioase, sunt o alinare a spiritului nostru rebel. Altfel îți petreci rutina zilnică încălțat cu niște mustăți sau dungi colorate. Vă spun din experiență :)”, povestește Bogdan Voiculescu, designerul șosetelor și fondatorul brandului Madam Mitza.
Așadar, important este să rezistăm atât psihic, cât și fizic și să trecem cu bine peste această perioadă dificilă. “În casă, living sau dormitor, pe terasă sau în bucătărie, oriunde îți propui să mergi 🙂 este bine să porți șosete colorate, cool, cu modele haioase… șosete WOW. Îți vor da o permanentă stare de bine. Vei avea mintea limpede și un corp sănătos. Pe bune. Testat de mine zilnic :)”, spune zâmbind Bogdan Voiculescu.