Termeni si conditii

Bine ai venit la Madam Mitza!

Te rugam sa citesti cu atentie informatiile de pe aceasta pagina inainte de a plasa orice comanda pe acest site. Daca ai nevoie de informatii suplimentare te rugam sa ne contactezi prin e-mail la adresa comenzi@madammitza.com.

Acest website Madammitza.com („website”) este operat de SC TWIST DESIGN SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu J40/4107/2009, CUI: RO25366822 si SC MADAM MITZA SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu J40/20344/2017, CUI: 38586889 ce include magazinul online.

Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteţi de acord cu prezenţii Termeni şi condiţii. Vă rugăm să îi citiţi cu atenţie.
Continutul acestei pagini se poate modifica fara o instiintare prealabila, fiind de datoria fiecarui utilizator sa verifice frecvent termenii si conditiile. Orice schimbare survenita dupa plasarea si confirmarea noastra a comenzii, nu vor afecta comanda, exceptie facand cazurile in care legea cere acest lucru.

INREGISTRAREA PE SITE
Pentru a te inregistra pe site este necesar sa ne furnizezi urmatoarele informatii: numele si prenumele, adresa e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare a produselor, numarul de telefon la care puteti fi contactat(a). Informatiile trebuie sa fie exacte, actuale si complete din toate punctele de vedere. In cazul in care una sau mai multe informatii din cele de mai sus se schimba, te rugam sa ne anunti la comenzi@madammitza.com.
Parola contului trebuie sa fie unica si pastrata in siguranta. Pentru orice incalcare a securitatii sau a utilizarii neautorizate a contului tau, te rugam sa ne anunti imediat. De asemenea te rugam sa consulti Politica de confidentialitate pentru informatii cu privire la modul in care folosim datele tale personale.

CUM COMAND?
Te invitam sa accesezi produsele prezentate pe site pentru a alege ceea ce te intereseaza, urmand pasii:

  1. click pe butonul unul dintre butoanele Meniului de sus (Sosete colorate, Editii limitate, Oferte..)
  2. click pe imaginea de produs si/sau Titlul produsului.
  3. se va deschide o pagina de detaliu produs unde veti avea Titlul produsului, Poza/Poze, Descriere, Pret si buton ADAUGA IN COS.
  4. click pe ADAUGA IN COS si produsul dvs. se va adauga automat in Cosul de cumparaturi.
  5. Comanda dvs. detaliata se va trimite pe adresa noastra de email comenzi@madammitza.com.
  6. Un reprezentant al Madammitza.com va lua legatura cu dvs. pentru confirmarea comenzii.

Livrarea produselor se va face in termen de 24-48h de la confirmarea comenzii. Pentru comenzi mai mari de 100 lei livrarea este gratuita atat in Bucuresti cat si in Romania! (vezi mai jos detalii la LIVRAREA PRODUSELOR).
Conform legislatiei, persoanele cu varsta sub 18 ani nu pot plasa comenzi. Daca nu esti inca major(a) si doresti sa faci o comanda trebuie sa informezi si sa ai acordul tutorelui.

METODE DE PLATA ACCEPTATE PE SITE-UL https://www.madammitza.com/.

  1. Plata cu numerar la livrare.
  2. Plata online prin sistemul EuPlatesc.

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

POLITICA DE PRETURI
Preturile afisate pe siteul https://www.madammitza.com/ sunt exprimate in lei si reprezinta pretul final de vanzare. Preturile sunt stabilite in momentul in care produsele sunt expuse pe site si ne rezervam dreptul de a le modifica fara notificarea prealabila sau ulterioara a persoanelor care utilizeaza site-ul.
Modificarea preturilor nu va afecta comenzile in curs de procesare.
Precizam ca preturile produselor nu includ taxa de transport, cu exceptia situatiei cand este specificat in mod distinct acest lucru.

Taxele de transport sunt comunicate la finalizarea comenzii si vor aparea separat pe factura fiscala. Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si va insoti produsele comandate la adresa de livrare.

MENTIUNI
Fotografiile produselor sunt realizate in conditii de studio foto dar exista situatii in care setarile monitoarelor modifica culorile afisate si apar diferente fata de produsul in realitate.
Comenzile trimise in zilele lucratoare pana la ora 17 se vor inregistra in ziua urmatoare si vor fi livrate conform termenului de livrare specificat.
Daca produsul se afla pe stoc va fi livrat in urmatoarele 48 ore. Daca produsul este disponibil intr-o perioada mai scurta decat cea precizata initial vei fi informat prin e-mail si ti se va comunica data exacta a livrarii.
Ne rezervam dreptul de a refuza comenzile care ridica suspiciuni (numar foarte mare de produse comandate), daca informatiile de inregistrare sunt incomplete sau nu au putut fi verificate, daca adresa de livrarea este neconfirmata etc.

LIVRAREA PRODUSELOR
Livrarea produselor Madam Mitza este asigurata de firma de curierat DPD Curier.

Din cauza conditiilor impuse de firma de curierat, cumparatorului nu ii este permisa deschidere coletului decat ulterior semnarii de primire si achitarii contravalorii acestuia.

Costurile de livrare prin curier sunt urmatoarele:

Zona 0 = 20 lei/livrare (inclus TVA) pentru comenzi de pana in 100 lei si Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 100 lei. (Bucuresti – aprox. 2500 localitati)
Zona 1 = 65 lei/livrare (inclus TVA) pentru comenzi de pana in 200 lei si Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 200 lei.
Zona 2 = 85 lei/livrare (inclus TVA) pentru comenzi de pana in 200 lei si Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 200 lei.

In cazul in care coletele prezinta deteriorari vizibile la primire, recomandam Cumparatorului sa refuze primirea acestora si sa semnaleze imediat acest incident luand legatura cu noi. Orice reclamatie ulterioara cu privire la aceste aspecte va fi nula si nu va putea fi luata in considerare.

Daca termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, vanzatorul va anunta cumparatorul si ii va comunica termenul estimat pentru finalizarea livrarii. In cazul in care noul termen de livrare nu va fi acceptat de catre cumparator, comanda va fi anulata.

Daca informatiile furnizate de catre Cumparator in legatura cu livrarea sunt incomplete sau incorecte, vanzatorul nu garanteaza respectarea termenelor de livrare. Daca in 24 de ore cumparatorul nu va corecta informatiile pentru a se stabili un nou termen de livrare, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda.

Politica de livrare pentru noi este una simpla: vom face tot ce ne sta in putere ca sa va livram marfa la timp.

POLITICA DE RETUR

Cumparatorul are dreptul sa renunte la produsele achizitionate de pe Site, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor, conform prevederilor OG 130/200 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Cumparatorul va putea solicita schimbarea produsului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

In cazul in care ati primit un produs diferit fata de cel comandat sau cu alte specificatii (marime diferita, culoare diferita etc.), taxele de transport vor fi suportate de vanzator.

Renuntarea la cumpararea unui produs sau inlocuirea acestuia se va face in cel mult 30 de zile de la retur si in urmatoarele conditii:
– produsele trebuie returnate sigilate;
– starea produselor trebuie sa fie la fel, sa nu fi fost purtate sau sa nu prezinte urme de uzura sau consum;
– produsul trebuie trimis in ambalajul original, impreuna cu toate etichetele si accesoriile aferente si intacte, in starea in care au fost expediate de catre vanzator (ex: etichetele sa nu fie rupte sau taiate).

Din nou va asiguram de toata transparenta noastra in ceea ce priveste retururile, anularea comenzilor sau schimbarea produselor.

FORTA MAJORA
SC TWIST DESIGN SRL/SC MADAM MITZA SRL sau clientii sai nu sunt trasi la raspundere pentru neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii ce ii revine in baza prezentului contract, daca acestea au fost cauzate de forta majora, asa cum este definita de lege.
In cazurile in care forta majora nu inceteaza in termen de 15 zile de la data aducerii la cunostinta a evenimentului, fiecare parte are dreptul de a denunta unilateral contractul, fara a pretinde daune-interese.
Forta majora va fi probata in conformitate cu prevederile legale in vigoare la data producerii evenimentului.

DREPTURILE DE AUTOR
Designul, textele, grafica, structura si toate informatiile ce fac parte din site-ul https://www.madammitza.com/ sunt propietatea exclusiva a SC TWIST DESIGN SRL/SC MADAM MITZA SRL. Intregul continut este protejat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Utilizarea oricaror elemente mentionate anterior fara acordul prealabil scris al SC TWIST DESIGN SRL este strict interzisa.

FEEDBACK
Asteptam intrebarile, sugestiile, recomandarile tale pe care te rugam sa le trimiti utilizand Formularul de contact.
Apreciem toate mesajele pe care le primim cu privire la companie, functionalitatea site-ului, idei de promotii si campanii etc. De aceea te rugam sa ne transmiti mesajele tale, ori de cate ori ai ceva sa ne comunici. Te asiguram ca vei primi un raspuns rapid din partea noastra.

DISPOZITII FINALE
SC TWIST DESIGN SRL/SC MADAM MITZA SRL are dreptul sa aduca modificari oricaror prevederi mentionate in acest document, structurii site-ului https://www.madammitza.com/, dar si oricaror altor continuturi detinute de SC TWIST DESIGN SRL/SC MADAM MITZA SRL, fara a notifica in prealabil clientul.
Clientul MADAM MITZA accepta termenii si conditiile prezentului document odata cu plasarea unei comenzi pe site. Valoarea plasarii unei comenzi este egala valorii unui contract valabil incheiat.