Despre noi

Madam Mitza

Am avut un vis. Cum ca toate doamnele si domnisoarele de oras sa fie incaltate cu sosetele Madam Mitza. Ne-am apucat de treaba si am conceput cateva modele de sosete haioase si in trend. Orice tanara domnisoara va dori, ca la o plimbare cu bicicleta prin oras sau prin parc, sa-si etaleze picioarele acoperite cu sosetele Madam Mitza. Sunt colorate, sunt nostime, sunt caldurose si sunt potrivite pentru orice iesire in oras.

Sosete pentru doamne si domnisoare ce se plimba adesea prin Centrul Vechi al capitalei. Cu bicicleta ar fi mult mai comod.
Calitatea sosetelor Madam Mitza este una ridicata. Compozitia lor este formata din 80% bumbac, 18% poliamida si 2% elastan. Pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de aceasta calitate am ales un producator autohton cu mare experienta in domeniul textilelor.
Viitorul ne rezerva noi modele si colectii de sosete Madam Mitza. Suntem constienti ca numai asa vom avea recunoasterea doamnelor si domnisoarelor din tara Romaneasca si nu numai.

Viziune cu angajament

Brandul Madam Mitza a fost creat cu un singur scop: sa aduca zambetul pe buzele fiecaruia dintre noi.
Fericirea este starea ideala prin care o persoana isi poate indeplini visele.
Pentru a ne atinge acest scop ne-am luat angajamentul sa mentinem in permanenta un standard ridicat al calitatii si creativitatii produselor noastre.

Livrare gratuita si rapida

Atunci cand cumparati produse in valoare de minim 80 lei sau mai mult veti beneficia de transport GRATUIT in Bucuresti si restul tarii.
Timpul de livrare poate varia de la caz la caz dar noi vom face tot posibilul ca sosetele Madam Mitza sa ajunga la dvs. in cel mai scurt timp posibil cat si in siguranta maxima.

Varietate in modele

Brandul Madam Mitza ofera spre vanzare o varietate mare de sosete pentru femei, barbati si copii ce vine cu un design unic pentru fiecare model in parte.
Fie ca sunt cu dungi colorate, cu pattern-uri de diferite forme, cu desene sau elemente grafice unice, sosetele Madam Mitza ne fac viata mai usoara.

Calitate si seriozitate

Va siguram de seriozitatea cu care ne ocupam de acest business.
Calitatea produselor Madam Mitza este esentiala pentru standardele noastre.
Odata achizitionate sosetele Madam Mitza, vom fi alaturi de dvs. prin programul nostru de fidelizare a clientilor.
Veti face parte din Clubul Madam Mitza unde veti beneficia de discount-uri si promotii special create pentru clientii nostri.