Video @MadamMitza

Prezența Madam Mitza @ Awake Festival 2017 a fost un real succes. Ne-am simțit bine, am comunicat cu lumea în toate cele 3 zile de festival și am ascultat muzică buna. Șosetele noastre au devenit un MUST HAVE al festivalului și nu numai.

Concept&Video&Editing:Andu Miron

Povestea șosetelor Madam Mitza spusă de fondatorul brandului Bogdan Voiculescu prin fina lentilă a aparatului. Un mic univers într-o pereche de șosete.

Concept&Video&Editing:Andu Miron

Un proiect ambițios care a adus laolaltă un grup de prieteni super profesioniști. Porți șosetele Madam Mitza este sigur că cineva va întoarce capul spre tine. Da ce faci atunci? Zambești!

Concept:Ariel Constantinof
Video&Editing: Andu Miron & Ariel Constantinof
Foto:Razvan Bestea
PR:SundayPR

#PoveștiUrbane – un concept marca Madam Mitza. I-am avut alături de noi pe Silviu și frumusețile lui Bucurie si Minune. Când porți șosetele Madam Mitza întotdeauna vei avea o #povesteurbana de spus.

Concept:Ariel Constantinof
Video&Editing: Ariel Constantinof
Foto:Razvan Bestea
PR:SundayPR

Povestea unui Șosetar contemporan spusă la Focus Prima TV de chiar însuși fondatorul brandului Bogdan Voiculescu.

Reporter:Oana Alexandru
Camera Video: Anghel Nicolae

Șosetele Madam Mitza au apărut în cadrul emisiunii Vorbeste Lumea de la ProTV. Fashion style by CristinaCândea. Când, unde și cum purtăm șosetele colorate și haioase, la vedere.

Concept&PR:SundayPR
Video&Editing: ProTV

#making-of – o primă ieșire vizuală a brandului Madam Mitza. Un concept de ședință foto îmbinat cu prezentarea șosetelor într-un mod profesionist.

Concept&PR:SundayPR
Video&Editing: Vlad Munteanu
Foto:Razvan Bestea

Șosetele. „O invenție fără de care viața ar fi mult mai dureroasă” spune Ariel în interviu. Proiectul Madam Mitza a fost ales pentru a fi promovat in cadrul Bucurestiului Intreprinzător la Bancii Transilvania.

Concept:Ariel Constantinof
Video&Editing: Ariel Constantinof
Proiect:Bucurestiul Intreprinzator

Style pe fază cu șosetele Madam Mitza. Un interviu acordat domnișoarei Cristina Ciobănașu de către Bogdan Voiculescu fondatorul brandului. O discuție la un ceai turcesc despre cine cumpăra șoseele Madam Mitza și cine le poartă.

Concept&PR:SundayPR
Video&Editing: Happy Channel
Locație:La Omer