Colorează-ți outfit-ul cu șosetele vesele de la Madam Mitza DE IRINAMANOLE

În curând ne bate toamna la ușă, iar ținutele vaporoase de vară vor fi înlocuite ușor, ușor, cu outfit-uri nonconformiste de toamnă. Madam Mitza este drăguță și ne oferă șosetele ei colorate, doar ca să ne înveselească puțin zilele mohorâte de toamnă ce se apropie.

Fie că ești fată sau băiat, fie că ești sau nu pasionat de fashion, șosetele Madam Mitza pot fi asociate oricărei ținute și pot fi etalate atât în parc, cât și la școală sau la birou.

Povestea șosetelor Madam Mitza a luat naștere în 2015, atunci când Bogdan Voiculescu, un iubitor al artei și al produselor autohtone și-a propus să își îndeplinească un vis, acela de a crea un brand 100% românesc, care să fie purtat pe străzile Bucureștiului și nu numai.

După cum poți observa, modelele au elemente grafice haioase, cum ar fi mustăți, lăbuțe de pisică, dungi marinărești, buline simpatice sau motive tradiționale românești.

Colorate, vesele și confortabile, scurte sau lungi, șosetele produse exclusiv în România, pot fi integrate ușor într-un outfit de zi sau de seară. Sunt ideale pentru timpul liber, plimbări cu bicicleta, pentru un picnic, un concert, pentru diminețile târzii de weekend, dar sunt potrivite și la birou. Așadar, îți poți crea singur outfit-uri haioase și nonconformiste, cu ajutorul șosetelor Madam Mitza.

 

„Trendy și urbane, șosetele marca Madam Mitza colorează străzile și orașele din România, atrag buna dispoziție și zâmbetul în priviri.”

 

Pe Madam Mitza și ale ei șostete zurli le poți urmări atât pe Facebook, cât și pe Instagram, iar comenzi poți efectua direct pe site-ul oficial, madammitza.com.

Animă-ți outfit-ul cu o pereche de șosete colorate și nu uita, dacă vreodată ești în pană de idei pentru cadouri, amintește-ți de Madam Mitza.

 

Sursa: Irinamanole.ro