Șosetele Madam Mitza, trendy și urbane – Galerie FOTO byMarian Crăciun

Povestea șosetelor Madam Mitza a luat naștere în 2015, atunci când un iubitor al vieții frumoase, al artei și al produselor autohtone și-a propus să-și îndeplinească un vis, acela de a crea un brand 100% românesc, care să fie purtat pe străzile Micului Paris și nu numai. 

“Acum, la 40 ani, am reușit să realizez cel mai frumos proiect din viața mea. Prin pasiunea mea de a crea lucruri frumoase am conceput brandul Madam Mitza. Mi-a luat ceva timp, dar cred că am reușit. Un brand 100% românesc. Până în prezent am creat câteva modele de șosete haioase și în trend, care au fost apreciate de public, iar pentru viitor pregătim noi modele și colecții de șosete Madam Mitza”, spune Bogdan Voiculescu, creatorul brandului Madam Mitza.

Șosetele îndrăznețe și nonconformiste de la Madam Mitza sunt atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Modelele sunt speciale, cu elemente grafice inedite: mustăți, lăbuțe de pisică, dungi marinărești, buline simpatice, sau motive tradiționale românești.

Colorate, vesele și confortabile, scurte sau lungi, șosetele pot fi integrate ușor într-un outfit de zi, sau de seară. Sunt ideale pentru timpul liber, plimbări cu bicicleta, pentru un picnic, un concert, pentru diminețile târzii de weekend, dar sunt potrivite și pentru birou.

Trendy și urbane, șosetele marca Madam Mitza colorează străzile și orașele din România, atrag buna dispoziție și zâmbetul în priviri.

 

Sursa: The Trends